Als je mij een opdracht geeft hebben we een gesprek, waarin je me vertelt wie je bent en wat je wensen zijn. Zo scheppen we als het ware samen al het voorwerp in de energie. Ik ga daarna zoekend aan het werk en vraag hoe het instrument bedoeld is te worden en kom zo in verbinding met iets dat Groter is dan wij, wat ik Godin noem. En wacht tot dat het unieke van het krachtvoorwerp te voorschijn komt. Elke keer is er een diep weten dat het klopt!

RATELS
Een ratel is een muziekinstrument, waarmee je al ratelend contact kunt maken met een diepere laag in jezelf. Je kunt jezelf of anderen ermee begeleiden op een sjamanistische reis. En je kunt er mee in verbinding komen met je spirits of helpers, om vragen te stellen en antwoorden te ontvangen.

Een  ratel is een krachtvoorwerp dat ritueel is gemaakt, waarin de kracht wordt uitgenodigd van het dier of symbool die de ratel verbeeldt.

Met het instrument kan je tevens begeleiden in meditaties, visualisaties, bij healings, in ceremonien en vieringen.

Allen zijn te koop bij mij thuis, via Facebook, per email of op één van de festivals waar ik in de zomer in een kraam sta.