Als je mij een opdracht geeft hebben we een gesprek, waarin je me vertelt wie je bent en wat je wensen zijn. Zo scheppen we als het ware samen al het voorwerp in de energie. Ik ga daarna zoekend aan het werk en vraag hoe het instrument bedoeld is te worden en kom zo in verbinding met iets dat Groter is dan wij, wat ik Godin noem. En wacht tot dat het unieke van het krachtvoorwerp te voorschijn komt. Elke keer is er een diep weten dat het klopt!

BUITENROKKEN
Deze buitenrokken zijn niet zo zeer krachtvoorwerpen, wel comfortabel, omhullend, warm, zwierig, soms gek en leuk. Ze zijn gemaakt om over je kleding te dragen. De rokken zijn neutraal of hebben een symbool om de yoni te eren of kunnen op verzoek versierd worden met een godinsymbool.

De prijzen varieren van E 25,- tot E 50,-. Er zijn lange rokken, kortere modellen. Ze kunnen van wol zijn of van fleece, beiden heel fijn om te dragen. De meeste rokken zijn geschikt voor alle maten. Soms moeten alleen even de knopen worden verz

Deze rokken zijn ontstaan doordat ik heel vaak buiten was bij volle of nieuwe maan en in andere rituelen, op festivals en vaak wandelde ik in de natuur. Het was dan fijn om een warme fleece doek om te hebben, maar die raakte snel los.  En daarom zette ik er knopen aan en zo werd het steeds meer het model van een rok.  

Allen zijn te koop via Facebook, Messenger of  per email of op één van de festivals waar ik in de zomer sta met een kraam.