Als je mij een opdracht geeft hebben we een gesprek, waarin je me vertelt wie je bent en wat je wensen zijn. Zo scheppen we als het ware samen al het voorwerp in de energie. Ik ga daarna zoekend aan het werk en vraag hoe het instrument bedoeld is te worden en kom zo in verbinding met iets dat Groter is dan wij, wat ik Godin noem. En wacht tot dat het unieke van het krachtvoorwerp te voorschijn komt. Elke keer is er een diep weten dat het klopt!

DIVERSE KRACHTVOORWERPEN
Een krachtvoorwerp is een voorwerp dat ritueel is gemaakt, waarin de kracht wordt uitgenodigd van het dier of symbool wat op dat moment geschilderd wil worden of voor jou belangrijk is.

Schatkistjes zijn bedoeld om kleine kostbare schatten in te bewaren en zijn op zich al een eer betoon aan het dier wat er op geschilderd wilde worden.

De dromen-of gedachten boeken zijn voorbeelden van wat jij er eventueel op geschilderd wilt hebben

De hangers/kettingen zijn gemaakt in de vorm van je krachtdier of godin dat/die voor jou belangrijk zijn. Je kunt ze om doen bij rituelen of boven je altaar hangen bijvoorbeeld. 

Drumstokken zijn gemaakt van gedroogde takken van bomen en leer of vacht, gevuld met schapenwol

Alles is te koop bii mij thuis of via Facebook of per email of telefoon of op één van de festivals waar ik zomers sta met een kraam.