Als je mij een opdracht geeft hebben we een gesprek, waarin je me vertelt wie je bent en wat je wensen zijn. Zo scheppen we als het ware samen al het voorwerp in de energie. Ik ga daarna zoekend aan het werk en vraag hoe het instrument bedoeld is te worden en kom zo in verbinding met iets dat Groter is dan wij, wat ik Godin noem. En wacht tot dat het unieke van het krachtvoorwerp te voorschijn komt. Elke keer is er een diep weten dat het klopt!

OCEAN DRUMS
Een ocean drum is een muziekinstrument en krachtvoorwerp met het geluid van de zee. Je kunt met het geluid weer in verbinding komen met jezelf of met wat voor jou de Bron is. Ook kan je jezelf of de ander troosten of helen en het leven er mee vieren.

Een krachtvoorwerp is een instrument dat ritueel is gemaakt, waarin de kracht wordt uitgenodigd die op dat moment voor jou belangrijk  is.

Het instrument kan je begeleiden in meditaties, sjamanistische reizen, visualisaties, bij healings, in ceremonien en vieringen.

Ik maak o.a. ocean drums, ratels, hangers. En ik beschilder drums, gedachten en/of dromenboeken en sjamanistische kruidenpotten en schatkistjes.

Alles is te koop bij mij of via mijn Website of Facebook of per email of op één van de Festivals waar ik in de zomer sta met een kraam