Vuurvrouw

VUURVROUW

Als vuurvrouw mag ik het vuur hoeden bij zweethut -, vuurloop – en sacrifice- ceremoniën. In de loop der jaren heb ik het vuur diep in de Aarde leren ervaren, het vuur in mezelf leren kennen en het grote levensvuur leren voelen, waar wij allen een vonk van in ons hebben. Vanuit die verbindingen werk ik samen met de vuurspirits van alle tijden. Ik voel me vaak Vuurpriesteres.

Het vuur heeft me geleerd om me te durven verbinden. Het heeft mijn leven veranderd en waardevoller gemaakt.

Vuur is per definitie niet in de hand te houden, vuur vraagt van mij dat ik me in dienst stel van het vuur. In verbinding met het vuur vorm ik als vuurpriesteres mede de bedding voor een ceremonie.

Als ik gloeiend hete stenen uit het vuur wil halen, laat ik het weten aan het vuur. En wonderlijk genoeg, houdt het de hitte dan wat in en kan ik dichtbij komen. Vergeet ik dat in mijn enthousiasme, dan brand ik me. Ik ervaar het dan als een kus van het vuur ter herinnering.

Ik voel het als een heilige taak en voel me in ceremoniën in de voetsporen van vuurmensen van alle tijden. Ik voel ook altijd weer dat het vuur verbonden is met alle vuren die gebrand hebben op die plek en met de vuren van alle tijden.

Net als lang geleden toen de oudsten wisten dat het moment daar was, werd mij vorig jaar duidelijk dat het tijd werd om mijn 10 jaar lange ervaring met vuur door te gaan geven.

Ik voel me dankbaar dat ik door Klara Adalena werd gevraagd om samen met haar de Firekeeper training te geven. Inmiddels is de 1ste training in maart 2015 geweest. In maart 2016 volgt weer een nieuwe Firekeeper training. En ook in 2017 is er die mogelijkheid. Zie ook de agenda.

Ik ben beschikbaar als Vuurvrouw bij Zweethut en Vuurloop Ceremonien.

En ik begeleid graag een Svaha-Vuur- Ritueel.

vuurvrouw-0111895975_453160601533403_6311810605098156016_n

Verder ben ik regelmatig Vuurvrouw/Priesteres bij Zweethut en Vuurloopceremonien met Klara Adalena.

Vuurvrouw/Priesteres bij Zweethutten met Bart Wiegers en Hermine Schoneveld.

Vuurvrouw/Priesteres bij Vuurloopceremonien bij Atlas Reiki met Nicola Rian Romme.