Priesteres

PRIESTERES

Ik ben Priesteres, afgestudeerd bij Wilde Wijze Vrouw.
En tot Hogepriesteres ingewijd door Klara Adalena.
Op die weg is in mij het besef ontstaan dat het bij mijn zielenreis hoort om krachtvoorwerpen te maken en te beschilderen als middel om te helen en het leven te vieren. Bij mijn 1ste inwijding heb ik mogen ervaren dat ik mét mijn kwaliteiten én mijn onvermogen precies ben zoals ik bedoeld ben te zijn. En op hetzelfde moment wist ik dat het geldt voor iedereen. En dat ik dat mag doorgeven.     Op weg naar
mijn 2de inwijding daalde ik af naar het donker om het mysterie te ervaren en mijn mannelijke kant tot leven  te laten komen en me te laten spiegelen aan alles wat en allen die ik tegen kwam. Ik leerde dat ik de weg mocht wijzen tussen leven en dood, ook aan mezelf. En op de lange weg naar de 3de inwijding was er het diepe weten, dat er iets in mij moest sterven stap voor stap om nog meer te worden wie ik werkelijk ben en om te ervaren dat het leven uiteindelijk gaat om Liefde.

Nu ik ouder word mag ik als Crone en Elder in diepe verbinding met de Voorouders hier op Aarde zijn. Als zodanig nodig ik je uit om te komen delen waar je bent op je pad. Ik mag je iets aanreiken of slechts luisteren, waardoor je zelf het antwoord weet en weer verder kunt.

priesteres

Ik bied Sjamanistische healings aan en Godin healing vanuit Sadnam Rasayan, waarbij je even de Eenheid kunt voelen waartoe we behoren.

Mensen in rouw bied ik aan om in een diepgaand helend ritueel mee te gaan naar de grens tussen leven en dood om daar hun overleden geliefde weer even te ervaren. Ik heb in mijn werk bij stervenden mogen voelen dat mensen welkom worden geheten vanuit de andere kant bij het overgaan. Voor mij   houdt het leven niet op bij wat wij ‘dood’ noemen.

Ik geef ook workshops Stervensbegeleiding. En noem het ‘Vroedvrouwe bij Stervenden’ omdat ik het ervaar als afscheid nemen van dit leven en op weg zijn naar een nieuwe geboorte aan Gene Zijde…..