Priesteres

PRIESTERES

Ik ben Priesteres, afgestudeerd bij Wilde Wijze Vrouw
Op die weg is in mij het besef ontstaan dat het bij mijn zielenreis hoort om krachtvoorwerpen te maken en te beschilderen als middel om te helen en het leven te vieren. Bij mijn 1ste inwijding heb ik mogen ervaren dat ik mét mijn kwaliteiten én mijn onvermogen precies ben zoals ik bedoeld ben te zijn. En op hetzelfde moment wist ik dat het geldt voor iedereen. En dat ik dat mag delen.     Op weg naar
mijn 2de inwijding daalde ik af naar het donker om het mysterie te ervaren en mijn mannelijke kant tot leven  te laten komen en me te laten spiegelen aan alles wat en allen die ik tegen kwam. Ik leerde dat ik de weg mocht wijzen tussen leven en dood, ook aan mezelf. En op de lange weg naar de 3de inwijding was er het diepe weten, dat er iets in mij een stap opzij moest doen, stap voor stap om nog meer te worden wie ik werkelijk ben en om te ervaren dat het leven uiteindelijk gaat om Liefde. En op het moment van ritueel vieren samen met Klara Adalena, was er een samenkomst van het mannelijke met het vrouwelijke in mij. Symbolisch bekrachtigd door de zon aan mijn ene kant en de volle maan aan mijn andere zijde op dezelfde hoogt vlak boven de horizon. Waarbij ik een nog dieper commitment dan voorheen sloot met de Godin, in overgave. Waarbij ik ervoer, dat Zij zowel vrouwelijk als mannelijk is, in onvoorwaardelijke Liefde.

Ik geef  workshops Stervensbegeleiding.  ‘Vroedvrouwe bij Stervenden’ omdat ik het ervaar als afscheid nemen van dit leven en op weg zijn naar een nieuwe geboorte aan Gene Zijde…. in deze workshop maken we oa een reis naar de grens….